Friday, May 27, 2016

Tadom Hill Resort Banting

Salam sejahtera
Kali ni hakkak travel for free. Semua company tanggung.. Hehe best woo

Tadom Hill. Kat Banting je. Dekat ngan KLIA. Waze je. Sampai le tu.

Bila sampai, tengok macam biasa je. Bukit batu. Kebetulan ada banyak lori bila kami sampai. Kami naik bas je. Tapi disebabkan hari kami pergi adalab waktu weekdays.. Ample parking. Enterance pun dekat je.

Fees masuk RM16 kot. Sebab hari weekdays. Cuti sekolah atau public holiday tak sure. Maybe ada surcaj kot.




Kat sini yang uniknya ada hut atau pondok. Cantik. Feeling macam kat Bali uolls.. Hehe



Overnite pun boleh. Ada chalet, tent. Nak tidur dalam balai pun boleh. Konsep tidur dlm dorm, tapi partition pakai langsir. Cun.. Pakai kelambu pun ada.

Water activity :: Rakit dan terjun tarzan.. Haha.. Gayat skit. Kelakar pun ada. Senab Hakkak. Takut air.. Hehe



Airnya payau dan ada bau skit. Biasala..macam tasik dayang bunting. Kaler air dalam gambar tak tipu. Itu la warnanya. Hijau kebiruan. Cantik la..

Datang sini better order makanan.atau nak bawak makanan sendiri tu tak lasti. Makanan tengahari kat sana osem.. Sedap. 

Apapun jom layan gambar. Bukan apa.hakkak tak puas aritu. Pegi ngan students.. So ciri2 ke cikguan tu kena ada. Cover eksited. Hehe



Next trip.. Tunggu tau.. Ada la. Hehe

Enjoy. Retreat.
❤️



No comments:

Post a Comment