Sunday, April 24, 2016

Johor Bharu : Last minute





Minggu ni, pelamin cancel. So ada kelapangan nak travel. Alhamdulilah. Niat nak jumpa best friend yang tak jumpa almost 10 years. Dapat la bersua mata. Berkongsi cerita lama.

Saya tak plan nak jalan-jalan sangat. Sebab tu saya decide nak pegi selected place je. Of course la tempat makan yg popular.. Cik kawan sy ni bawak la kat dua tempat ni. Singgah Selalu dan Kilang Bateri.

Singgah Selalu ni happening. Banyak makanan di jual. Yang sedap ermm Crispy Beehoon. Sedap. Air teh 3 layer. Cream Caramel. Adeh.. Abis diet kita.. Hehe

Kilang bateri? Yess.. Mula2 sy pelik. Tapi bila sampai kat sana, tempat tu tapak kilang bateri everady. Heheh.. Lebih kurang macam uptown la. Kedai dalam bangunan kilang. Macam-macam ada. Makanan pun banyak. Tapi saya makan pasta dan pizza je. Sebab kami datang pulul 12 tengahari, banyak kedai tak siap masak lagi. Hurmm. Kecewa la jugak.Sebabnya, sepatutnya best foodservice must start operation awal. Entahla. Pendapat saya la. Hehe










Short vacay. Happy. Sebab last minute I can manage myself. Alhamdulillah. 

Nak pulihkan hati yang luka ni bukan mudah. Tapi travel ke tempat orang buat saya lebih bersyukur.



Ni gambar yg sempat dirakam. Tak banyak sangat. Sebab melayan si comel Fairuz ni.. Happy boy. Hensem.


Bye JB.Ada jodoh jumpa lagi ❤️❤️

No comments:

Post a Comment